På udkig efter en partner med erfaring

og en smuk franchise mulighed..?

Beauty Tan franchise er resultatet af et succesfyldt samarbejde mellem den mest veletablerede skønhedsfranchise i Danmark og Sverige, og verdens førende producent af udstyr til skønhedbehandling v.h.a. lysterapi, og med mere end 28 års akkumuleret specialviden og erfaring fra sundheds- og skønhedssektoren.

Unikt koncept – dokumenteret succes!

Efter en velgennemført udviklings- og pilotfase i Danmark har mere end 80% af befolkningen nu direkte adgang til Beauty Tan Amazing Light Therapy i kort afstand fra hjem eller arbejde.

Skønhed og wellness i et nyt lys – og på vej til en by i nærheden.

Beauty Tan franchise appellerer til iværksættere med visioner og personligt engagement, og som har lidt ekstra tid, der f.eks. kan deles med andre forretningsaktiviteter. Der er stadig plads til flere partnere, der sammen med os, vil udvikle lokale muligheder for at udbrede Amazing Light Therapy i et beskyttet distrikt. Se mere om Beauty Tan lysterapi her.

GRATIS information 
– kræver kun et klik

Udfyld formularen og modtag gratis information om Beauty Tan Amazing Light Therapy og Beauty Tan franchise-mulighederne i dit foretrukne område.

Al information kan betragtes som 100% fortroligt og deles ikke med eksterne samarbejdspartnere, uden din forudgående accept.” Husk at læs vores persondatapolitik.

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Beauty-Tan.com • RIIS A/S • INDUSTRIVEJ 24, 6580 VAMDRUP • DENMARK • confidential@beauty-tan.com